Uniek ontwerp

  • Zilveren hanger art deco
  • Geelgouden oorhangers 3 cirkels
  • Geelgouden hanger peer met malachiet
  • Zilveren hanger met vierkante zirkonia
  • Bicolor trouwringen kruis diamanten

Naast het werken met bestaande sieraden verzorg ik uiteraard ook uw nieuw werk. Er zijn diverse mogelijkheden. Van het verwerken van een speciaal (bedrijfs-)logo of symbool tot een hangertje, tot het maken van een ring of halssieraad voor een speciale gelegenheid. En wie wil er nu geen unieke speciaal voor jullie ontworpen trouwringen?
U kunt natuurlijk met een uitgewerkt idee bij mij komen, maar dit is niet noodzakelijk. Ik kan ook in samenspraak met u een ontwerp maken. In een informeel gesprek kunnen we uw wensen bespreken en proberen er achter te komen wat u wel en vooral wat u niet mooi vindt. Aan de hand hiervan ga ik ontwerpen. De schetsen die hieruit voortkomen worden met u besproken en eventueel aangepast. Als er een definitief ontwerp is uitgekozen, kan ik deze gaan uitvoeren in de door u gewenste metaal: geel-, wit- of roodgoud , zilver, platina of titanium, eventueel in combinatie met onedele materialen zoals, kunststof , hout of natuursteen. Natuurlijk kan dit ook gecombineerd worden met edelstenen zoals diamant, zirkonia, saffier, robijn of smaragd. Zelfs gekleurde diamanten (fancy colors). (Bijna) alles is mogelijk. Ook deze worden in eigen atelier gezet.
Tussentijds kunt u, indien nodig of gewoon omdat u dit leuk vindt, het sieraad in wording een keer komen bekijken. De vorderingen worden dan besproken en kleine aanpassingen kunnen nog aangegeven worden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel 0165-512440 of via contact pagina.